ecografia - CDI

El diagnòstic per imatge és essencial per a la detecció precoç de moltes patologies de mama.

Per això el Centre de Diagnosi per la Imatge ha creat una unitat de diagnòstic integral, la Unitat de Diagnòstic en Patologia Mamària, utilitzant en cada cas la tècnica més adequada, en funció de la sospita diagnòstica, els factors personals i els resultats anteriors.

Mamografia digital amb CAD

El CDI s’ha anat adaptant als canvis de la tecnologia. Al principi va ser amb la mamografia digital amb CR i actualment disposem de mamografies digitals directes.

LLEGIR MÉS
Ecografia digital directa (HHUS)

L’ecografia mamària és una tècnica que juntament amb la mamografia s’utilitza per al diagnòstic de patologia mamària i sol ser la guia d’elecció en els procediments intervencionistes.

LLEGIR MÉS
Ecografia d'alta definició dirigida i volumètrica (ABVS)
abvs - CDI

Representa un gran pas en el diagnòstic de la patologia de la mama, incorporant una nova tècnica automàtica per al seu diagnòstic.

LLEGIR MÉS
Tomosíntesi

La Tomosíntesis és una tècnica revolucionària dissenyada per a la detecció precoç del càncer de mama que permet augmentar fins a un 40% la detecció de càncers, però reduint la dosi a la meitat.

LLEGIR MÉS
RM de mama amb CAD
rm-cad - CDI

La Ressonància Magnètica és la tècnica d’elecció per a valoració d’alteracions de la integritat dels implants mamaris.

LLEGIR MÉS
Intervencionisme de mama

Les lesions visibles tant en ecografia com a mamografia s’han d’estudiar des del punt de vista histològic per confirmar (o descartar) la presència d’un tumor maligne. Cal efectuar una biòpsia.

LLEGIR MÉS
Logo-estereotaxia