Sobre Nosotros - CDI

El Centre de Diagnosi per la Imatge és un Centre Mèdic de referència a la província de Tarragona, pioner en l’ús de les noves tecnologies i especialitzat en el diagnòstic radiològic per la imatge, des de la Radiografia Digital Directa, passant per totes les possibilitats tecnològiques més avançades com són la Tomografia Axial Computeritzada o la Ressonància Magnètica, la Ecografia General, Ecografia Automàtica Volumètrica en 3 d d’alta definició, Radiologia Dental d’alta definició, Densitometria de cos sencer amb mesurament del greix corporal i altres tècniques complementàries.

Totes aquestes exploracions permeten fer un bon diagnòstic en un mínim temps.

La nostra història …

Va ser creat fa més de 30 anys per donar suport al diagnòstic mèdic i radiològic a través de tecnologia d’última generació i un equip de professionals especialitzats.

A la fi dels anys 80, el Centre de Diagnosi per la Imatge va ser el primer centre a Tarragona en l’àmbit de la medicina privada a incorporar un equip de Tomografia Computeritzada (TAC), a les nostres instal·lacions. A més sempre ha dedicat una especial atenció a la Patologia Mamària instal·lant també el primer equip diagnòstic de mamografia a Tarragona, l’any 1980. Des de llavors ha anat adoptant les últimes tecnologies de cada moment seguint els passos i les directrius de les Societats Científiques més prestigioses (SEDIM, SERAM, ACR, RSNA, EUSOBI, ECR).

nuestra-historia-CDI

Fa uns 15 anys va passar de la Mamografia Analògica a la Mamografia Digitalitzada mitjançant lectors CR (computed radiology) guanyant qualitat d’imatge i fa 5 anys es va incorporar a l’equip de Mamografia Digital Directa (FFDM), augmentant encara més la qualitat diagnòstica. Pocs anys després, a mitjans del 2014 es va adquirir el primer equip de Mamografia 3D amb Tomosíntesi, un gran pas tant per al screening com per al diagnòstic de les malalties mamàries.

L’últim que hem s’ha incorporat al nostre centre és la Tomosíntesi, juntament amb un equip robòtic per efectuar biòpsies amb guia Estereotàxica o guiades amb Ressonància Magnètica.

Des d’un principi hem donat una especial atenció al diagnòstic de la patologia mamària, instal·lant el primer mamògraf a la província de Tarragona.

Actualment és un centre de referència en patologia mamària que disposa de totes les alternatives de diagnòstic i tècniques intervencionistes en mama, per poder donar un resultat histològic definitiu amb exactitud i rapidesa.

Des de fa 30 anys s’efectuen puncions i biòpsies de mama amb agulla gruixuda. Disposem a les nostres instal·lacions d’una taula d’Estereotaxia Digital en prono, única a la província i segona a Catalunya, on es poden efectuar tècniques de punció amb Mamotomo, Vacora o Senorex amb sistema de buit i aspiració, el que permet extreure suficient quantitat de teixit per poder analitzar, amb mínima invasió i amb exactitud diagnòstica.

Per poder donar amb el millor tractament és imprescindible comptar amb el diagnòstic més encertat.

Logo-estereotaxia