ecografia - CDI

El racó del pacient

Disposem d’un gran equip d’especialistes per a totes les disciplines mèdiques. En cas de malaltia s’ha d’actuar ràpidament. Nosaltres som perfectament conscients i entenem que no poden haver llargues llistes d’espera per a tractaments que requereixen una atenció prioritària

El nostre servei es caracteritza per l’agilitat i rapidesa, així com per un ampli equip de professionals amb una llarga trajectòria. D’aquesta manera, no haurà de patir les llargues llistes d’espera del sistema públic i sempre serà atès de forma personalitzada.

Qui som?

El Centre de Diagnosi per la Imatge és un Centre Mèdic de referència a la província de Tarragona, pioner en l’ús de les noves tecnologies i especialitzat en el diagnòstic radiològic per la imatge, des de la Radiografia Digital Directa, passant per totes les possibilitats tecnològiques més avançades com són la Tomografia Axial Computeritzada o la Ressonància Magnètica, la Ecografia General, Ecografia Automàtica Volumètrica en 3 d d’alta definició, Radiologia Dental d’alta definició, Densitometria de cos sencer amb mesurament del greix corporal i altres tècniques complementàries.

Totes aquestes exploracions permeten fer un bon diagnòstic en un mínim temps.

La nostra història….

Va ser creat fa més de 30 anys per donar suport al diagnòstic mèdic i radiològic a través de tecnologia d’última generació i un equip de professionals especialitzats.

A  la fi dels anys 80, el Centre de Diagnosi per la Imatge va ser el primer centre a Tarragona en l’àmbit de la medicina privada a incorporar un equip de Tomografia Computeritzada (TAC), a les nostres instal·lacions. A més sempre ha dedicat una especial atenció a la Patologia Mamària instal·lant també el primer equip diagnòstic de mamografia a Tarragona, l’any 1980. Des de llavors ha anat adoptant les últimes tecnologies de cada moment seguint els passos i les directrius de les Societats Científiques més prestigioses (SEDIM , SERAM, ACR, RSNA, EUSOBI, ECR).

nuestra-historia-CDI

Fa uns 15 anys va passar de la Mamografia Analògica a la Mamografia Digitalitzada mitjançant lectors CR (computed radiology) guanyant qualitat d’imatge i fa 5 anys es va incorporar a l’equip de Mamografia Digital Directa (FFDM), augmentant encara més la qualitat diagnòstica. Pocs anys després, a mitjans del 2014 es va adquirir el primer equip de Mamografia 3D amb Tomosíntesis, un gran pas tant per al screening com per al diagnòstic de les malalties mamàries.

L’últim que hem s’ha incorporat al nostre centre és la Tomosíntesis, juntament amb un equip robòtic per efectuar biòpsies amb guia Estereotáxica o guiades amb Ressonància Magnètica.

Des d’un principi hem donat una especial atenció al diagnòstic de la patologia mamària, instal·lant el primer mamògraf a la província de Tarragona.

Actualment és un centre de referència en patologia mamària que disposa de totes les alternatives de diagnòstic i tècniques intervencionistes en mama, per poder donar un resultat histològic definitiu amb exactitud i rapidesa..

Des de fa 30 anys s’efectuen puncions i biòpsies de mama amb agulla gruixuda. Disposem a les nostres instal·lacions d’una taula de Estereotaxia Digital a pron, única a la província i segona a Catalunya, on es poden efectuar tècniques de punció amb Mamotomo, Vacora o Senorex amb sistema de buit i aspiració, el que permet extreure suficient quantitat de teixit per poder analitzar, amb mínima invasió i amb exactitud diagnòstica.

Per poder donar amb el millor tractament és imprescindible comptar amb el diagnòstic més encertat.

Mútues amb les que treballem?

En cas que disposi d’una cobertura d’assegurança altra assegurança mèdica privada, no dubti en comprovar amb nosaltres si treballem amb la seva companyia.

adeslas
asepeyo
ch
clinicum
cosalud
cosalud-plus
cosalud-bilbao
cosalud-co
dkv
mutua-general-de-catalunya
hna
mapfre
mc
penedes
mutua-universal
previsora-general
sanitas
antares
veri
Com puc demanar hora?

De dilluns a divendres de 8:00 a 20:00 h.

Voleu concertar una cita?

Ho pot fer amb una simple trucada de telèfon al 977 214739 o utilitzant el nostre formulari i ens posarem en contacte amb vostè.

Concertar una cita

Ens comprometem a contestar dins de les 24 h. següents a la recepció de la seva cita, sempre en dies feiners.

  Perquè és important el diagonòstic precoç del càncer de mama?
  diagnostico-patologia-mamaria - CDI

  El CDI consta amb una unitat de diagnòstic en patologia mamària, que disposa de totes les alternatives de diagnòstic i tècniques intervencionistes de mama per poder donar un resultat histològic definitiu amb exactitud i rapidesa.

  El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent en la dona i la primera causa de mort per càncer entre les dones de tot el món.

  El diagnòstic precoç és molt important ja que disminueix la mortalitat en gairebé un 40%.

  En els últims anys la supervivència ha augmentat i ha disminuït la mortalitat.

  La incidència augmenta un 2,4%. S’estimen 1.300.000 nous casos / any.

  El 24% dels càncers de mama es donen entre els 40 i 49 anys.

  Els resultats estadístics favorables de supervivència són deguts a la detecció en estadis precoços en les revisions periòdiques.

  La prova bàsica per a la detecció precoç del càncer de mama és la mamografia.
  Si es realitza una mamografia cada dos anys poden passar per alt entre un 19 i 33% dels càncers que es detecten en l’estudi anual.

  La Unitat de Diagnòstic en Patologia Mamària disposa de les tecnologies més avançades i punteres per fer un diagnòstic ràpid i precoç de la patologia mamària.

  Tomosíntesi, i la possibilitat de fer estudis amb Mamografia Digital amb CAD, Ecografia d’alta definició dirigida, Ecografia Volumètrica 3D (ABVS), RMN de Mama amb CAD i amb les diferents tècniques d’intervencionisme.

  Vol fer una consulta sobre les exploracions que realitzem?
  tecnologia - cdi

  CDI aposta per les últimes tecnologies

  El CDI posa a disposició dels seus pacients la tecnologia més avançada en el camp del diagnòstic per la imatge. Apostant per l’ús de les noves tecnologies ens hem convertit en un centre de referència.

  D’entre les nostres apostes tecnològiques podem destacar:

  Som un centre pioner en l’ús de pantalles d’alta definició, sistemes d’informació radiològic (RIS), sistemes d’impressió digital (CD`s/DVD), sistemes d’emmagatzematge i comunicació d’imatges (PACS).
  Comptem amb un sistema gestió d’història clínica digitalitzada, que ens permet captar, emmagatzemar, processar i informar les imatges que generen les nostres modalitats.
  Hem desenvolupat el nostre propi sistema d’informació radiològic (RIS).

  Gràcies a les nostres inversions tecnològiques estem en disposició de prestar serveis en la majoria de modalitats que constitueixen el diagnòstic per la imatge:

  Com arribar a CDI?

  Centre Diagnosi per la Imatge

  Horaris d’atenció al pacient: Dilluns – Divendres: 8.00 h – 20.00 h Dissabtes: 9.00 h – 14.00 h Diumenges – Tancat.

  Telèfon: 977 214 739
  Email: info@cditarragona.com
  Direcció: Calle del Cardenal Vidal y Barraquer, 4, 43005 Tarragona

  Médica de Tarragona

  Horaris d’atenció al pacient: Dilluns – Divendres: 8.00 h – 20.00 h
  Dissabtes: 9.00 h – 14.00 h Diumenges – Tancat.

  Telèfon: 977 243 894
  Email: info@cditarragona.com
  Direcció: Carrer Joaquima de Vedruna 23, 43002 Tarragona

  Ressonància de Tarragona

  Horaris d’atenció al pacient: Dilluns – Divendres: 8.00 h – 20.00 h 
  Dissabtes: 9.00 h – 14.00 h Diumenges – Tancat.

  Telèfon: 977 253 867
  Email: ressonancia@cditarragona.com
  Direcció: Carrer Joaquima de Vedruna 23, 43002 Tarragona

  Contacti amb nosaltres

  Pot trucar-nos, enviar-nos un e-mail al correu indicat anteriorment o mitjançant el següent formulari de contacte.

   Preguntes frecuents
   Logo-estereotaxia