tac-helicoidal - CDI

CDI Tarragona, en el seu afany per millorar l’atenció als malalts i ajudar com sempre als nostres clients a disposar d’un servei de Diagnòstic per la imatge de qualitat, ha adquirit un nou TAC helicoïdal multidetector: Alexion Advance de Toshiba Medical Systems. Amb aquesta adquisició donarem cobertura a proves que fins ara no podíem fer (Colonoscòpia virtual, Broncoscopia virtual, TAC de cos sencer, TAC vascular, TAC amb reconstruccions 3D …). A més, aquest nou TAC incorpora la tecnologia més avançada de reducció de dosi de radiació n, permetent obtenir imatges de molt alta qualitat fins ara impensables.

La renovació tecnològica i el compromís cap als pacients, ens han encoratjat en temps difícils a continuar amb la tradició de CDI Tarragona a envoltar-se de la millor tecnologia i els millors professionals que tan bons resultats clínics ens ha permès oferir al llarg de la nostra història .

Tipus de TAC que realitzem:

 Crani, sins paranasals, crani-cara, oïda.
 Tòrax.
 Abdomen.
 Columna cervical, dorsal i lumbar.
 Extremitats superior i inferior.
 Vascular.
• TAC especials amb reconstruccions 3D.