Carregant...

El seu centre de Radiodiagnòstic a Tarragona
Resonancia Magnética

Per poder oferir totes les tècniques diagnòstiques en el CDI, comptem amb 2 tipus de ressonàncies, una Ressonància Magnètica d'alt camp i una Ressonància Magnètica Oberta.

Aquestes tècniques de ressonància es troben a Mèdica de Tarragona, on trobarà l'atenció mèdica més actualitzada, personalitzada i sense esperes, amb la qualitat tècnica i humana que ofereix des de més de 20 anys.

Ressonància Magnètica d'alt camp.

La Ressonància Magnètica d'alt camp, és un examen mèdic no invasiu que resol bona part dels diagnòstics en les especialitats de Neurologia, Ortopèdia, Medicina Interna, Angiografia, Oncologia, Cardiologia, Pediatria i Patologia de Mama, així com en procediments intervencionistes.

També permet realitzar proves d'alta qualitat en menys temps, el que garanteix més agilitat i confort.
La RMN proveeix una alternativa no invasiva als raigs X, l'angiografia i la TC per diagnosticar problemes del cor i els vasos sanguinis.

La RMN és un tipus d'exploració que detecta per radiofreqüència, sense utilitzar radiacions ionitzants, les estructures internes de l'organisme. Fonamentalment s'estudia el sistema múscul-esquelètic, el crani, el coll i total la columna vertebral en general. 

Ressonància Magnètica Oberta

La Ressonància Magnètica Oberta és una tècnica de diagnòstic per la imatge d'última tecnologia. El seu disseny permet obtenir imatges d'alta qualitat garantint en tot moment la tranquil·litat i el confort dels pacients, sense l'angoixa que provoquen els aparells de ressonància tancats.

Està especialment indicada per a pacients amb problemes d'obesitat, per a persones amb discapacitats i per a les que pateixen claustrofòbia. És ideal també per a nens, ja que permet que els pares puguin acompanyar-los durant tota la sessió, i reduir l'angoixa. La Ressonància Oberta evita que s'hagi de sedar als nens per fer-los les proves.