Carregant...

El seu centre de Radiodiagnòstic a Tarragona

CDI aposta per les últimes tecnologies

El CDI posa a disposició dels seus pacients la tecnologia més avançada en el camp del diagnòstic per la imatge. Apostant per l'ús de les noves tecnologies ens hem convertit en un centre de referència.

D'entre les nostres apostes tecnològiques podem destacar:

Som un centre pioner en l'ús de pantalles d'alta definició, sistemes d'informació radiològic (RIS), sistemes d'impressió digital (CD`s/DVD), sistemes d'emmagatzematge i comunicació d'imatges (PACS).
Comptem amb un sistema gestió d'història clínica digitalitzada, que ens permet captar, emmagatzemar, processar i informar les imatges que generen les nostres modalitats.
Hem desenvolupat el nostre propi sistema d'informació radiològic (RIS).

Gràcies a les nostres inversions tecnològiques estem en disposició de prestar serveis en la majoria de modalitats que constitueixen el diagnòstic per la imatge:

Ecografia alta definició

Ecografia 3D i 4D d'alta definició, Ecografia Ginecològica, Ecografia de Parts Toves i Articulacions. Vascular i troncs supraaòrtics. Ecocardiografia Doppler color. Ecografia automàtica i volumètrica de mama 3D.

Mamografía digital directa

Les mamografies són analitzades mitjançant CAD actuant com una segona lectura després del Diagnòstic del radiòleg especialista.

Tomosíntesis

La Tomosíntesis és una tècnica revolucionària dissenyada per a la detecció precoç del càncer de mama que permet augmentar fins a un 40% la detecció de càncers.

Intervencionisme de mama

Les lesions visibles tant en ecografia com a mamografia s'han d'estudiar des del punt de vista histològic per confirmar (o descartar) la presència d'un tumor maligne.

Diagnòstic prenatal

Engloba totes les accions mèdiques (proves i anàlisi), per diagnosticar abans del part qualsevol anomalia congènita.

Tomografia axial computeritzada (TAC)

Incorpora la tecnologia més avançada en reducció de dosi de radiació, permetent obtenir imatges amb millor qualitat.

Ressonància magnètica oberta i tancada

Per poder oferir totes les tècniques diagnòstiques en el CDI, comptem amb 2 tipus de ressonàncies, una Ressonància Magnètica d'alt camp i una Ressonància Magnètica Oberta.

Radiología convencional

La radiologia és la branca de la medicina que utilitza radiacions ionitzants per crear imatges del cos, els seus òrgans i estructures amb fins diagnòstics.

Estudis dentals

El CDI te un Departament d'Estudis Dentals, que permet fer un diagnòstic i tractament ràpid i efectiu de les patologies maxilofacials i orals al complet.

Densitometria òssia

La Densitometria òssia mesura la densitat mineral dels ossos, i pot fer-se en diferents parts del cos.